Κεράσματα

Καθημερινά η οικογένεια του Dolce Casa δημιουργεί με αστείρευτο μεράκι σε ένα σύγχρονο εργαστήριο, μικρούς πειρασμούς που υπόσχονται να εκπλήξουν ευχάριστα, ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Ταρτάκια με φρέσκα φρούτα εποχής, ταρτάκια με κρέμα βαυαρίας σε πολλές διαφορετικές γεύσεις, μίνι τάρτες με μασκαρπόνε και τιραμισού.
Βάση τραγανού μπισκότου βουτύρου με μους τζαντούγια ή μαύρης σοκολάτας και αμαρένα. Ποτηράκια με τριλογίες γεύσεων και συνδυασμοί από πραλίνες που αγκαλιάζονται αρμονικά πάνω σε διαφορετικά κούκις.
Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με μίνι λεμονοπιτάκια, μπουκές πραλίνας γάλακτος και μπίτερ, ποντικάκια γκαναζόκρεμας, στρογγυλά παστάκια καρύδας και αυθεντικής βανίλιας βουτηγμένα σε σως σοκολάτας, γνήσια μακαρόν και αμυγδαλωτά.
Μπαμπαδάκια και τρίγωνα γεμίζονται την στιγμή της παραγγελίας σας .
Κοκάκια, εκλεράκια και νεγράκια συνεχίζουν να κατέχουν σταθερά τιμητική θέση στις καρδιές μας και να μας θυμίζουν την απόλυτη αξία του κλασσικού.
Και επειδή η όρεξη μας και ο ενθουσιασμός μας για δημιουργία δε σταματάει ποτέ… ρωτήστε μας για τα γλυκά ημέρας και τις νέες γεύσεις που συνεχώς ανανεώνονται στην κουζίνα και τα ψυγεία του καταστήματός μας!

Πάνω