Dolce Casa

  • Αρχική
  • Η ιστορία μας
  • Τα Γλυκά μας
  • Τούρτες Γενεθλίων
    • Τούρτες Ζαχαρόπαστας
  • Βάπτιση Γάμος
    • Γλυκά βάπτισης
    • Τούρτες Γάμου
    • Pop Cakes
    • Cup Cakes
    • Μπισκότα Ζαχαρόπαστας
  • Blog
  • Home
  • Blog
  • recipes
  • Συνταγή: Μους σοκολάτας με αβοκάντο!
Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 / Published in recipes

Συνταγή: Μους σοκολάτας με αβοκάντο!

56
SHARES
ShareTweet

Συστατικά

2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
100 ml γάλα καρύδας κονσέρβα πλήρες
80 γρ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
50 γρ. κακάο σε σκόνη
1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.
Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια!

Πρόσφατα Άρθρα

  • Χριστουγεννιάτικες Δίπλες

    Αν πίστευες ότι το να φτιάξεις δίπλες είναι δύσ...
  • Μελομακάρονα

    Αποφάσισες να φτιάξεις μελομακάρονα με τα χεράκ...
  • Κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα

    Οι μυρωδιές από τους κουραμπιέδες  κατακλύζουν ...

Έλα στη facebook παρέα μας!

  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies

© 2018 - 2025 dolce casa pastry shop
powered by media planners

TOP