Συστατικά
2 πολύ ώριμα αβοκάντο μεσαίου μεγέθους (1 ½ φλ. ψίχα)
100 ml γάλα καρύδας κονσέρβα πλήρες
80 γρ. σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου
50 γρ. κακάο σε σκόνη
1 κ.σ. φυσικό εκχύλισμα βανίλιας
φράουλες και δυόσμο για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια προσθέτουμε το αβοκάντο, το κακάο, το γάλα καρύδας, το σιρόπι αγαύης, το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπάμε πολύ καλά για 30 δευτερόλεπτα μέχρι να διαλυθεί τελείως το αβοκάντο.
Μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
Μπορούμε να βάλουμε τη μους στο ψυγείο για να τη διατηρήσουμε ή να τη φάμε αμέσως.
Για το σερβίρισμα ρίχνουμε τις φράουλες πάνω από τη μους λίγους κόκκους κακάο και λίγο δυόσμο.
Σούπερ υγιεινή και θα σας γεμίσει με ενέργεια!