Τα Μπισκότα της Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!

Φέτος η χαρά μας είναι μεγάλη, καθώς θα συμβάλουμε για μια ακόμη χρονιά στο εξαιρετικό έργο της Κιβωτού του Κόσμου! Το μεγάλο μας ενδιαφέρον για το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, αλλά και η ανάγκη μας να το ενισχύσουμε, μας οδήγησε στη δημιουργία των Μπισκότων της Αγάπης! Φέτος, έπειτα και από την περσινή σας στήριξη & αγάπη στο όλο εγχείρημα, αποφασίσαμε να δωρίσουμε όλο το ποσό από τις πωλήσεις των μπισκότων της αγάπης στην Κιβωτό! Τα Μπισκότα της Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!

Τα Μπισκότα της Αγάπης, δημιουργήθηκαν για να δώσουν μεγάλη χαρά σε όλα τα παιδιά που ανήκουν στην αγκαλιά της Κιβωτού, παράλληλα με τη δική σας συμβολή και τη σημαντική σας κινητοποίηση. Παρασκευάστηκαν στο εργαστήριό μας, με απόλυτο σεβασμό και τεράστια αγάπη και ευελπιστούμε πως η ανταπόκρισή σας θα είναι μεγάλη! Τα Μπισκότα της Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!

Έτσι λοιπόν, για κάθε Μπισκότο της Αγάπης που επιλέγετε να αγοράσετε, το Dolce Casa δωρίζει στην Κιβωτό του Κόσμου ολόκληρο το ποσό. Ελάτε να βοηθήσουμε μαζί, την τόσο σημαντική προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που το ”αντάλλαγμά” τους, είναι η αγάπη που παίρνουν από όλα αυτά τα παιδιά.

Βρείτε τα μπισκότα με την ειδική σήμανση στο κατάστημά μας, σε μια τεράστια ποικιλία μοναδικών σχεδίων που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά γι’αυτό το σκοπό! Δώστε χαρά σε εκατοντάδες παιδιά, που μας έχουν ανάγκη!

Τα Μπισκότα της Αγάπης για την Κιβωτό του Κόσμου!
Πάνω