Παγωτό

Το λατρεύουμε όλοι… Κάθε φορά που μια κουταλιά της αγαπημένης μας γεύσης παγωτού ακουμπάει στη γλώσσα μας και κατακλύζει το στόμα μας το μυαλό μας γεμίζει με καλοκαιρινές παιδικές αναμνήσεις σε παραλίες και διακοπές! Πλέον δεν αποτελεί προνόμιο μόνο των ζεστών ημερών του χρόνου αλλά το απολαμβάνουμε διαρκώς μόνο του ή συνοδεύοντας αγαπημένα μας γλυκά.

Στο DolceCasa μετά από χρόνια εμπειρίας στην Ιταλία και υιοθετώντας τα μυστικά των αγαπημένων μας γειτόνων στη μεσόγειο, εδώ και χρόνια παράγουμε παγωτό αυστηρά και μόνο από φρέσκο αγελαδινό γάλα κάνοντας τη διαφορά. Το παγωτό μας γίνεται γνωστό σε όλα τα Νότια Προάστια το 2011 καθώς διοργανώνουμε τη δική μας Γιορτή Παγωτού προσφέροντας για μία εβδομάδα δωρεάν παγωτό σε όλους και προκαλώντας πανδαιμόνιο στους δρόμους της Νέας Σμύρνης!

Το παγωτό Καϊμάκι με πρόβειο γάλα είναι μια από τις σπεσιαλιτέ μας. Το αυθεντικό μας παρφέ με τη γνήσια συνταγή φτάνει σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας. Τα σορμπέ με ολόφρεσκα φρούτα εποχής γίνονται επίσης ανάρπαστα. Μην αναζητήσετε σορμπέ φράουλα αυτή την περίοδο – σίγουρα δεν θα βρείτε – καθώς φτιάχνεται μόνο από φρέσκες ανοιξιάτικες φράουλες. Δοκιμάστε το εκμέκ και το προφιτερόλ, τα οποία θα σας χαρίσουν αμέτρητες στιγμές απόλαυσης… Μπορείτε να διαλέξετε όλες τις εποχές του χρόνου τη δική σας αγαπημένη ανάμνηση ανάμεσα σε 30 διαφορετικές γεύσεις…

Το παζλ της παγωμένης απόλαυσης συμπληρώνουν τα παγωτίνια μας και οι τούρτες παγωτό σε επίσης μεγάλη ποικιλία γεύσεων και πάντα από ολόφρεσκο γάλα!

Πάνω