Όλες οι τούρτες γενεθλίων με 9,50€ το κιλό
& 6€ η παράσταση!

Ενδεικτικές Παραστάσεις:

Paw Patrol, Πυτζαμοήρωες, Πέπα, Superman, Spiderman, Barbie, Wonderwoman, Starwars, Lady Bag, Cars, Μονόκερος, Χελωνονιονιτζάκια, Στρουμφάκια, Σίμερ & Σάιν, Ντόρα, Frozen, Νέλλα, Αθλητικές Ομάδες, Santoro gorjuss, Hot Wheels, Forever Friends, Hello Kitty, Blaze και πολλές - πολλές ακόμα!

Η προσφορά ισχύει για την αγορά 2 κιλών και πάνω & για 100 ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΤΕΣ!

Εξασφάλισε τώρα αυτή την τιμή αγοράζοντας τα κιλά που επιθυμείς παρακάτω & έλα στο κατάστημά μας να διαλέξεις το σχέδιο, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής!

Τούρτες με παράσταση!

9,50

Όλες οι παιδικές ΤΟΥΡΤΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ τιμή προσφοράς 9,50€ το κιλό & ΔΩΡΟ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ*

*Επιλογή από μια τεράστια ποικιλία από διάσημους παιδικούς ήρωες βάση καταλόγου!

Paw Patrol, Πυτζαμοήρωες, Πέπα, Superman, Spiderman, Barbie και πολλοί ακόμα ήρωες πάντα με τη γνωστή ποιότητα του Dolce Casa!

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Ξεκινάμε την παραγωγή της τούρτας που θα επιλέξετε μία ημέρα πριν την παράδοση ενώ οι παραστάσεις και ο γενικότερος σχεδιασμός γίνονται 2-3 ημέρες νωρίτερα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση κάντε την τελική σας παραγγελία αφού καταλήξετε οριστικά σε γεύση, μέγεθος, βάρος και σχέδιο γιατί τυχόν αλλαγές λίγες ημέρες πριν την παράδοση θα επιφέρουν έξτρα χρεώσεις (ανάλογες με τις αλλαγές που πιθανόν θα ζητήσετε).

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προιόντα μας και σας εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα πάντα με τα πιο φρέσκα υλικά!!!

*Οι τιμές και τα βάρη των τουρτών έχουν υπολογιστεί με μικτοβαρή ζύγιση , βάση νόμου ενώ η μικρή διακύμανση στο βάρος εξαρτάται από την επιλογή της γεύσης.

*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τελικού  αποτελέσματος το οποίο μπορεί να διαφέρει στο σύνολό του ανάλογα τα κιλά της τούρτας της παραγγελίας σας.

* Οι τούρτες δεν είναι ετοιμοπαράδοτες καθώς φτιάχνονται καθημερινά με ολόφρεσκα υλικά & μπόλικη αγάπη!

* Για να είναι έγκυρη η παραγγελία σας θα πρέπει να έρθετε στο κατάστημά μας (Αγίας Σοφίας 79, Νέα Σμύρνη) & να επιλέξετε το σχέδιο της επιλογής σας, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παραλαβής.

Πάνω