Όλες οι τούρτες χωρίς παράσταση με 9,50€ το κιλό!

*Επιλογή από μια τεράστια ποικιλία βάσει καταλόγου!

Η προσφορά ισχύει για την αγορά 2 κιλών και πάνω για 100 ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΤΕΣ!

Εξασφάλισε τώρα αυτή την τιμή αγοράζοντας παρακάτω τα κιλά που επιθυμείς, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής!

Τούρτες χωρίς παράσταση!

9,50

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Ξεκινάμε την παραγωγή της τούρτας που θα επιλέξετε μία ημέρα πριν την παράδοση ενώ οι παραστάσεις και ο γενικότερος σχεδιασμός γίνονται 2-3 ημέρες νωρίτερα. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση κάντε την τελική σας παραγγελία αφού καταλήξετε οριστικά σε γεύση, μέγεθος, βάρος και σχέδιο γιατί τυχόν αλλαγές λίγες ημέρες πριν την παράδοση θα επιφέρουν έξτρα χρεώσεις (ανάλογες με τις αλλαγές που πιθανόν θα ζητήσετε).

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση που δείχνετε στα προιόντα μας και σας εγγυόμαστε την καλύτερη ποιότητα πάντα με τα πιο φρέσκα υλικά!!!

*Οι τιμές και τα βάρη των τουρτών έχουν υπολογιστεί με μικτοβαρή ζύγιση , βάση νόμου ενώ η μικρή διακύμανση στο βάρος εξαρτάται από την επιλογή της γεύσης.

*Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές του τελικού  αποτελέσματος το οποίο μπορεί να διαφέρει στο σύνολό του ανάλογα τα κιλά της τούρτας της παραγγελίας σας.

* Οι τούρτες δεν είναι ετοιμοπαράδοτες καθώς φτιάχνονται καθημερινά με ολόφρεσκα υλικά & μπόλικη αγάπη!

Πάνω