H ιστορία μας!

Όλα ξεκίνησαν το 1968 όταν ο πατέρας μας Μιχάλης Κέκκος, μαζί με τον αδερφό του Γιώργο, άνοιξε το εργαστήριο του στη Νέα Σμύρνη, με σκοπό αποκλειστικά τη χονδρική πώληση ειδών ζαχαροπλαστικής. Τα προϊόντα του δεν άργησαν να αγαπηθούν σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από τη Θράκη ως την Κρήτη προμήθευε με βουτήματα, μάρτζιπαν και τυλιχτά γλυκά, εκατοντάδες ζαχαροπλαστεία.

Οι μυρωδιές του εργαστηρίου άρχισαν να κατακλύζουν την οδό Αγίας Σοφίας όπου βρίσκεται το εργαστήριο και οι γείτονες ζητούσαν επίμονα να αγοράσουν τις λιχουδιές του. Τότε η μαμά Βασιλική, ξεκίνησε δειλά την λιανική πώληση βγάζοντας ένα μικρό πάγκο μπροστά από το εργαστήριο. Ο πάγκος σιγά σιγά γέμιζε με ολοένα και περισσότερα καλούδια. Tα εποχιακά γλυκά όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες διαδέχθηκαν τα βουτήματα, ενώ δεν άργησαν να προστεθούν τα ψυγεία για να υποδεχθούν τις φρέσκες τούρτες και αργότερα το παγωτό. Και έτσι γεννήθηκε το Γλυκό μας Σπίτι, η διαχείριση του οποίου πέρασε σιγά σιγά στη νέα γενιά, τον Βαγγέλη, την Ιωάννα & τον Θοδωρή.

Στο Dolce Casa προσφέρουμε όλα αυτά τα χρόνια την καλύτερη ποιότητα στην χαμηλότερη δυνατή τιμή! Το γεγονός ότι παράγουμε τα πάντα μόνοι μας στο εργαστήριο μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε απόλυτα την ποιότητα και να την διατηρούμε στα υψηλότερα επίπεδα. Μας επιτρέπει ταυτόχρονα να διατηρούμε την τιμή του προϊόντος που προσφέρουμε σε εσάς χαμηλά, ώστε ακόμα και οι πιο εξεζητημένες γεύσεις να παραμένουν προσιτές.

Αυτό είναι που έχετε εκτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια και γι' αυτό θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε!

Πάνω