Αφιέρωμα για το γαλακτομπούρεκο μας!

Στα zaxaroplasteia.com δοκίμασαν το γαλακτομπούρεκο μας και έγραψαν τα παρακάτω! Σας ευχαριστούμε πολύ!

Η μεγάλη αγάπη μικρών και μεγάλων, παλιών και νέων είναι αναμφισβήτητα το παραδοσιακό μας γαλακτομπούρεκο. Ένα γλυκό ταψιού που για χάρη του, πολλοί στήριξαν τα επιχειρηματικά τους βήματα σε αυτό, αποκλειστικά. Ψάχνοντας λοιπόν στα νότια, για ένα γαλακτομπούρεκο που θα αποκτήσει ξεχωριστό χώρο στην καρδιά μας, το εντοπίσαμε στο Dolce Casa, στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος?

  1. Το τραγανό ροδοκοκκινισμένο φύλλο, βουτυρωμένο  ένα- ένα με υπομονή και με αγνό φρέσκο βούτυρο αγελάδας σε αναλογία ιδανική σε σχέση με την κρέμα.
  2. Μια βελούδινη βραστή κρέμα όνειρο, από ψιλό σιμιγδάλι, φρέσκο αγελαδινό γάλα 3 ημερών, κρέμα γάλακτος και φρέσκα αυγά ημέρας που της δίνουν τη μοναδική της υφή. Το μοναδικό της άρωμα, το χρωστά στη φυσική βανίλια που χρησιμοποιεί σε όλα του τα γλυκά το Dolce Casa. Μια κρέμα πλούσια, απαλή, ελαφρώς κοκκώδη και ισορροπημένα γλυκιά.
  3. Το σιρόπι που περιλούζει το τραγανό φύλλο, άφθονο και λεπτά αρωματισμένο από φλούδα λεμονιού και κανέλα, έρχεται να απογειώσει τη γεύση μας, δίνοντας του όλη τη γλύκα που απαιτείται χωρίς να μας λιγώνει. Αντίθετα, είναι εκεί για να μας κρατά εθισμένους και ανυπόμονους για το επόμενο κομμάτι!

Διάβασε τη συνέχεια εδώ

Πάνω